Her er hele skuespiller-ensemblet som skal spille Jeppe på berget i oktober 2017. Innstuderingen av roller er begynt, og kostymer er under utvikling.

Marcus Hannestad
Marcus Hannestad: Jeppe på berget

Marcus Hannestad har mer enn 35 års teatererfaring. Han var med på å starte Halden byteater og  Commedia dell’artes ensemblet. Var med på Tomas Glans’  Behind The Masks og Jungelboken. Medvirket i mange år i Juleselskapets oppsetninger. Har vært med i Fame på Chat Noir i Oslo. Har medvirket i reklamefilmer, i Hotell Cæsar og voksenundervisning på NRK 2. De 2 siste årene har han spilt Carsten Tank i Et julespill på Rød herregård.

Siv Stang spiller Nille
Siv Stange: Nille, Jeppes kone

Siv Stang har vært aktiv i teatermiljøet i Halden i nærmere 30 år. Hun startet i ensemblet «Commedia dell’artes» på 80-talle. Siden ble det mange roller i revyselskapet «Ha Ha Halden», i teateroppsetningen «Den spanske flue» og «Å ha en drøm» i 2016. I tillegg skuespilleri og manusskriving i lokale revyer, har hun spilt i «Juleselskapet» siden starten i 1990, bl.a. i «Et Julekvad», «Folk og røvere i Kardemomme by», «Dyrene i Hakkebakkeskogen», «Reisen til Julestjernen» samt i «Mormor og de 8 ungene».

Johnny Nilsen spiller Greven
Johnny Nilsen: Grev Nilus

Johnny Nilsen er 46 år, jobber som lærer, har vært aktiv i teatermiljøer siden ungdomsårene. Har vært med i teatergrupper i Volda, Drøbak, Oslo og Halden.
Johnny har teaterbakgrunn som skuespiller, produsent, manusforfatter og instruktør i revyer, farser, komedier, tragedier, historiske spill, impro-teater og dukketeater.
Gift med Sara og har 5 barn i alderen 3 – 22 år.

Sverre Stang spiller Kammertjeneren
Sverre Stang:   Kammertjeneren

Sverre Stang har lang erfaring som skuespiller og teatersjef.
Blant annet 3 år i  Brage-teateret, «Ti små negerbarn», «Arsenikk og gamle kniplinger» og «Jeg drepte»

Har bakgrunn som journalist og redaksjonssjef, blant annet fra Morgenbladet og fagblad.

Driver restaurant Fabian i Halden

Øyvind Høyem spiller Ridefogden
Øyvind Høyem: Ridefogden

Øyvind Høyem er 36 år og jobber som lærer i kunst og håndverk. Han er utdannet industridesigner og var aktiv i teatermiljøet i Bærum i sin ungdom. Har blant annet spilt gangster i Bugsy Malone ved Sandvika barne og ungdoms-teater og forestillingen Isdansen ved Terrateateret i Sandvika (ble også spilt på Rockefeller i Oslo). Ved siden av undervisning og manuslesing, arbeider han med å tilbakeføre og restaurere Knardal gård I Halden.

Mona Bråthen: Ridefogdens kone

Mona Bråthjen har i mange år vært aktiv  i teatermiljøet i Halden, og har spilt mange sentrale roller i revyer og lystspill.

Har også vært statist i 4 filmer, blant annet «Søndags engler».

Har vært med på å sette opp 5 revyer

Erling Günter spiller Magnus og Holberg
Erling Günter: Magnus og  Holberg

Erling Günter har vært aktiv i teatermiljøer i ca 25 år, bl.a. fra «Karl XII’s siste felttog» og «Den Kaukasiske Krittringen» på Berby Herregård, vandrespill på Fredriksten Festning, Beatlesmusicalen «Love me do», ca. 80 opptredener som fru Flettfrid Andresen og har spilt revykungen Ernst Rolf. Skrev og medvirket i vandrespillet: «Å ha en drøm» i 2016.
Lokal leder av Tempel Ridder Ordenen i 12 år.

Arne Dalene spiller Anklager og Førstedommer
Arne Dalene: Anklager og Førstedommer

Arne Dalene er 60 år, miljøterapeut, og har vært aktiv i teatermiljøet i Halden siden 1980, blant annet fra Gateteater og roller i revyselskapets «Ha ha Halden», «Juleselskapet», «Et julekvad» og «Stjernegutten» av Tord Akerbekk.

Arne er også aktiv i i sangkoret Mixdur.

Lars Hammer: Sekretæren
Lars Hammer: Jacob Skomaker

Lars Hammer har holdt på med teater siden barneskolen,
3 år med Brage både som teatersjef og skuespiller.

Har spilt Karl 12 på Berby Herregård, vært aktiv i Juleselskapet i 15 år. Spilt i Blanke messingen, Peter Pan, Emil i Lønneberget osv.

Spilt i diverse filmer og TV-produksjoner for NRK, TV2 osv

Bent Ahlsen
Bent Ingerø-Ahlsen: Kammertjener

Bent Ingerø-Ahlsen  har spilt teater i Halden Byteater sine oppsetninger, «Full Pott», «Tartuffe», «Milk Wood» og «Festen».

Han har også medvirket i Ida Amatørteaters oppsetning av «Ronja Røvedatter», «Giftmordersken» og «Slaget om Festningen» (på dronninga), foruten 10 år med Juleselskapet.