Skuespillere på scenen i «Den Stundesløse».

Johnny Nilsen: Vielgeschrey

Johnny Nilsen er 48 år, jobber som lærer, har vært aktiv i teatermiljøer siden ungdomsårene. Har vært med i teatergrupper i Volda, Drøbak, Oslo og Halden.
Johnny har teaterbakgrunn som skuespiller, produsent, manusforfatter og instruktør i revyer, farser, komedier, tragedier, historiske spill, impro-teater og dukketeater. Spilte Baron Nilus i Jeppe på Berget i 2017. Gift med Sara og har 5 barn i alderen 4 – 23 år.

Gro Janet Haug Mo: Pernille

Gro Janet Haug Mo er 51 år , jobber som  matematikklærer og har vært aktiv i Haldens teater- og musikkmiljø i over 20 år. De siste årene har hun hatt medansvar for sanginstruksjon i Juleselskapet der hun også har vært fast skuespiller siden 1998. Der har hun ikledd seg rollen som bla Petrine i «Reisen til Julestjernen» og Nancy i musikalen «Oliver». Hun er også aktiv i vokaltrioen Tres fra Rokke. Hun er gift med Per Øivind og sammen har de tre voksne døtre.

Veronica Mittet: Vielgeschreys datter

Veronica Mittet har nylig runnet 40 og har vært aktiv i Østfolds teatermiljø i over 20 år, både som danser, koreograf, skuespiller og produsent. Hun er i dag leder for Juleselskapet hvor hun har medvirket siden tenårene. Hun er utdannet danser, barnevernspedagog og familieterapeut og har jobbet mange år innen barnevern og psykiatri. For tiden studerer hun yogaterapi og er instruktør ved Familiy Sport Club Halden. Hun er kjæreste med Ketil og de har to barn på 3 og 5 år.

Øyvind Høyem: Leonoras elskede

Øyvind Høyem er 38 år og jobber som lærer i kunst og håndverk og underviser i visuell kunst på Halden kulturskole. Han er utdannet industridesigner og har i år avsluttet arbeidet med ny læreplan i kunst og håndverk for Utdanningsdirektoratet. Som ung var han med i Bugsy Malone ved Sandvika barne og ungdomsteater og Isdansen ved Terrateateret i Bærum. Han var rekvisitør for Juleselskapets oppsetning av Oliver! Øyvind spilte Ridefogd og 2.doktor i Jeppe på Berget i 2017. Han arbeider også med å tilbakeføre og restaurere Knardal gård i Halden.

Siv Stang: Magdelone

Siv Stang har vært aktiv i teatermiljøet i Halden i nærmere 30 år. Hun startet i ensemblet «Commedia dell’artes» på 80-talle. Siden ble det mange roller i revyselskapet «Ha Ha Halden», i teateroppsetningen Den spanske flue og Å ha en drøm i 2016. I tillegg skuespilleri og manusskriving i lokale revyer, har hun spilt i «Juleselskapet» siden starten i 1990, bl.a. i Et Julekvad, Folk og røvere i Kardemomme by, Dyrene i Hakkebakkeskogen, Reisen til Julestjernen samt i Mormor og de 8 ungene. Hun spilte Nille i Jeppe på Berget i 2017. 

Lars G. Hammer: Oldfux/Corfitz

Lars G. Hammer har holdt på med teater siden barneskolen,
3 år med Brage både som teatersjef og skuespiller.

Han har spilt Karl 12 på Berby Herregård, vært aktiv i Juleselskapet i 15 år. Spilt i Blanke messingen, Peter Pan, Emil i Lønneberget osv.

Spilte Jacob skomaker i Jeppe på Berget i 2017.

Har også spilt i diverse filmer og TV-produksjoner for NRK, TV2 osv.

Erling Gunther
Erling Günther: Henrik Ibsen

Erling Günther har vært aktiv i teatermiljøer i ca 25 år, bl.a. fra Karl XII’s siste felttog og Den Kaukasiske Krittringen på Berby Herregård, vandrespill på Fredriksten Festning, Beatlesmusicalen Love me do, ca. 80 opptredener som fru Flettfrid Andresen og har spilt revykungen Ernst Rolf. Skrev og medvirket i vandrespillet: Å ha en drøm i 2016. Spilte Erik lakei og Holberg i Jeppe på Berget i 2017, og har skrevet åpningsmonologene både til Jeppe på Berget og Den stundesløse. Lokal leder av Tempel Ridder Ordenen i 12 år.

Jonas B. Stafsengen: Peder Eriksen

Jonas Borge Stafsengen har vært fast navn å se på Veslefrikk teaterverksted sine oppsetninger de siste 9 årene.

Han har spilt i blant annet Jungelboken, Løvenes Konge, Olsenbanden Jr på Sirkus, Annie, Skjønnheten og Udyret.

Jonas er entertainer, hobbyskuespiller og jobber til vanlig på Bryggerhuset Syd.

Sverre Stang
Sverre Stang: Boktrykker Aslaksen

Sverre Stang har lang erfaring som skuespiller og teatersjef.
Blant annet 3 år i  Brage-teateret, Ti små negerbarn, Arsenikk og gamle kniplinger og Jeg drepte. Spilte Forsvareren i Jeppe på Berget i 2017.

Han har bakgrunn som journalist og redaksjonssjef, blant annet fra Morgenbladet og fagblad.

Driver Erlandsens Conditori i Halden.

Marcus Hannestad
Marcus Hannestad: En skrivekarle

Marcus Hannestad har mer enn 36 års teatererfaring. Han var med på å starte Halden byteater og Commedia dell’artes ensemblet. Var med på Tomas Glans’  Behind The Masks og Jungelboken. Medvirket i mange år i Juleselskapets oppsetninger. Har vært med i Fame på Chat Noir i Oslo. Har medvirket i reklamefilmer, i Hotell Cæsar og voksenundervisning på NRK 2. De 4 siste årene har han spilt Carsten Tank i Et julespill på Rød herregård. Marcus fikk stående ovasjoner for sin tolkning av Jeppe i Jeppe på Berget i 2017.

Kristin Elida Veiulfsen Nielsen: Pigen Anne

Kristin Elida Veiulfsen Nielsen, 38 år, gift med Odd Roger og har ett barn på 19 år.  Ny i teatermiljøet, og var med i sitt første skuespill i 2018 – Granittliv.

Hun spilte Maria colbjørnsdatter på FredrikshaldFest-dagene og har vært statist i serien Grenseland.
Andreas Ebeltoft: En skrivekarle

Andreas Ebeltoft – Første gang på de skrå bredder med Brage-teateret i 1967, og fortsatte med det i -68 og -69. Etter noen år i utlendighet kom ham tilbake til Halden, og ble etterhvert med i flere av Willy Skogmanns «buskisser», og var deretter med i en rekke av Tistedalen Musikforenings
lokale revyer.
Kan til daglig treffes i fylkeshuset, som antikvar hos Fylkeskonservatoren.

Ola Berglund: En barberer

Ola Berglund – Theaterselskabets leder, tidligere helsesøster og kulissemaler – nå også som Barberer.
Ola har blant annet malt forteppet i Fredrikshalds teater, hovedkulissene til Fredrikshalds teaters «Storgaten», og laget i samarbeid med Pontus Berglund, to fantastiske kulisser til forestillingen Jeppe på Berget i 2017.

Jan de Vibe: Regissør m.m.

Jan de Vibe – Theaterselskabets faste manus-redaktør og regissør, er sterkt medansvarlig for alt som skjer både på- og bak scenen.

Les mer om Jans gedigne bakgrunn og teaterfaglige erfaring på siden «bak kulissene«.