Gi et gavekort med billetter!  Eller gi et gavebeløp

På denne siden kan du bestille gavekort på et antall billetter til valgfri forestilling av En Folkefiende. Kortet printes ut med navn på giver og mottaker, pluss en unik 5-siffret engangskode som sikrer mottakeren billetter til valgfri forestilling.

1:  Mottakeren velger først forestilling på http://fredrikshald.ticketco.no  eller får hjelp hos vår lokale billettforhandler.

2:  På bestillingssiden på Ticketco legges koden inn i feltet «Promo-kode» på bestillingssiden. Følg anvisningen for valg av sete, og klikk «Kjøp» billetten». Med den unike engangskode vil billettprisen trekkes fra, før du velger hvordan du vil motta billettene (som SMS til din mobil eller som PDF til din emailadresse.)

Gavekort på beløp-siden kan du gi et beløp til hel- eller delvis dekning av hva det vil koste å se En Folkefiende i Fredrikshalds teater.

Gavekort på billetter

Ønsker du å gi et beløp, benytt skjema.
 • Giverens navn - som skrives i "FRA" feltet. ønskes et annet "FRA" navn skriver du det som kommentar nederst i skjemaet.
 • Bekreftelse på bestillingen sendes denne email adressen.
 • Pris: Kr 350,00 Antall:
 • Pris: Kr 200,00 Antall:
  Som barn regnes alle inntil fylte 18 år.
 • Kr 0,00
  Samlet beløp på din bestilling kan betales med VIPPS til 547338 eller via nettbank til bankkonto nr. 11052894796 i Berg Sparebank.
  Angi betalingsmåte over. Kortet lages og sendes deg etter at betaling er registrert mottatt. Om du betaler via nettbank, går det raskere om du sende kopi av kvitteringen (print en pdf av kvitteringen etter betaling) til gavekort@denstundeslose.no.
 • Skriv gate- og postadresse på mottakeren, om du vil vi skal sende kortet direkte.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.